Tweeslaapkamerappartement op 2de verdiep - 6% btw mogelijk

9810 Nazareth
  • 2
Tweeslaapkamerappartement op 2de verdiep - 6% btw mogelijk

Dit tweeslaapkamerappartement van 109,2 m² is gesitueerd op de bovenste verdieping van de herenwoning in de residentie Jardin Callier. Het appartement beschikt over een inkomhal, een lichtrijke doorzon eet- en leefruimte met open keuken, een praktische berging, twee slaapkamers en een badkamer uitgerust met een dubbele lavabo en een douche. Bovendien beschikt dit appartement over een zonneterras met zuid oriëntatie en een praktische zolderberging onder het dak van 7,8 m² netto.

Bij de ontwikkeling werd een bijzondere aandacht besteed aan de integratie van de gevel met herkenbare, gele geglazuurde bakstenen van de herenwoning in combinatie met de tijdloze architectuur van het nieuwe volume. Voor een optimaal comfort vindt u in de ondergrondse verdieping een mooi aanbod van garageboxen, autostaanplaatsen en kelderbergingen. 

De uitvalsbasis van Jardin Callier in de Drapstraat is één van haar sterke troeven. Enerzijds bevindt men zich in het bruisende hart van Nazareth, waar men een ruim aanbod aan winkels, diensten en restaurants op wandelafstand aantreft. Anderzijds situeert het project zich op 3 kilometer van de oprit van de E17 en vertrekken er vanop de markt 4 buslijnen richting Gent, Gavere, Zottegem, Deinze en Oudenaarde. Ten slotte is het in Nazareth rustig wonen nabij prachtig groen zoals de Hospicebossen en Eekse Scheldevallei.

Jardin Callier komt in aanmerking om te genieten van het verlaagde BTW-tarief van 6% voor afbraak/wederopbouw, op voorwaarde dat u aan de voorwaarden voldoet. 

De oplevering is voorzien in het najaar van 2023.

Benieuwd naar dit nieuwbouwproject? Maak dan snel uw afspraak via guillian@landbergh.be of 09 278 78 79. 

Characteristics

Reference:
201
Type:
Apartment
Year of construction:
2023
House size:
105,00 m²
Lot size:
105,00 m²
Global state:
Liveable at once
Construction permit:
Yes
Right of first refusal:
No
Urban offense:
No
Urban destination:
Residential area
Flooding sensitivity:
Non-flood zone
Delimited riparian zone:
Not applicable
Inventoried heritage:
No
Protected heritage:
Yes
Facilities:
Array
Environment:
Array
K-level:
31
E level:
40

Layout

Space Amount Floor Surface

Bedroom

2

2

Terrace

1

2

8.8m²

Contact

Thibaut Van Landegem
09 225 25 24