Tweeslaapkamerappartement op 1ste verdieping

9810 Nazareth
€ 437.000
  • 3
Tweeslaapkamerappartement op 1ste verdieping

Dit ruim drieslaapkamerappartement van 127,1 m² is gesitueerd op de eerste verdieping van de residentie Jardin Callier. Het Dit ruim drieslaapkamerappartement van 127,1 m² is gesitueerd op de eerste verdieping van de residentie Jardin Callier. Het appartement beschikt over een inkomhal met gastentoilet, drie slaapkamers waarvan één met ensuite douchekamer, een lichtrijke eet- en leefruimte met open keuken en een praktische bergruimte. Verder is er nog een tweede badkamer voorzien van een dubbele lavabo en een douche. Bovendien heeft dit appartement een ruim terras van 19,5 m² met west oriëntatie.

Bij de ontwikkeling werd een bijzondere aandacht besteed aan de integratie van de gevel met herkenbare, gele geglazuurde bakstenen van de herenwoning in combinatie met de tijdloze architectuur van het nieuwe volume. Voor een optimaal comfort vindt u in de ondergrondse verdieping een mooi aanbod van garageboxen, autostaanplaatsen en kelderbergingen. 

De uitvalsbasis van Jardin Callier in de Drapstraat is één van haar sterke troeven. Enerzijds bevindt men zich in het bruisende hart van Nazareth, waar men een ruim aanbod aan winkels, diensten en restaurants op wandelafstand aantreft. Anderzijds situeert het project zich op 3 kilometer van de oprit van de E17 en vertrekken er vanop de markt 4 buslijnen richting Gent, Gavere, Zottegem, Deinze en Oudenaarde. Ten slotte is het in Nazareth rustig wonen nabij prachtig groen zoals de Hospicebossen en Eekse Scheldevallei.

De oplevering is voorzien voor najaar 2023.

Benieuwd naar dit nieuwbouwproject? Maak dan snel uw afspraak. 

Characteristics

Reference:
107
Type:
Apartment
Year of construction:
2023
House size:
127,00 m²
Lot size:
127,00 m²
Global state:
Liveable at once
Construction permit:
Yes
Right of first refusal:
No
Urban offense:
No
Urban destination:
Residential area
Flooding sensitivity:
Non-flood zone
Delimited riparian zone:
Not applicable
Inventoried heritage:
No
Protected heritage:
Yes
Facilities:
Array
Environment:
Array
K-level:
31
E level:
40

Layout

Space Amount Floor Surface

Bedroom

3

1

Terrace

1

1

19.5m²

Contact

Guillian Fonteyne
09 278 78 79