Nieuwbouwproject Gaverling in centrum Gavere - 6% BTW mogelijk

9890 Gavere
  • South
Nieuwbouwproject Gaverling in centrum Gavere - 6% BTW mogelijk

Gaverling is een nieuwbouwproject in het hart van Gavere, omgeven door het glooiend groen van de Scheldevallei. Diverse kleinschalige gebouwen verspreiden zich in een heuvelachtige tuin die naadloos overloopt in het naburige park. 

Het project bestaat uit 6 gebouwen, waarvan 2 bestaande uit geschakelde gezinswoningen. De overige gebouwen bestaan uit diverse appartementen met één, twee en drie slaapkamers met ruime zonneterrassen en zicht op het gemeenschappelijk groen.
De woningen en appartementen krijgen alle het BEN-label, waarbij er wordt gestreefd naar een E-peil van 30. Daarnaast is voor elke woning en appartement minstens één ondergrondse parking voorzien te bereiken via het steegje langs de zijkant van het perceel, waardoor de hele site vrij blijft van verkeer. 

Gaverling ligt midden in het centrum van Gavere in de Onderstraat. Het grenst aan de grote markt en aan het nieuwe park nabij de kerk dat door de gemeente zal worden aangelegd. Bovendien wordt Gavere als een ideale uitvalsbasis gezien vanwege haar centrale ligging tussen Gent en Oudenaarde, en Deinze en Merelbeke. Het is dan ook vlot te bereiken via het uitgebreide bussennetwerk, het station Gavere-Asper of de gewestwegen N60 en N35. Langs de dijken van de Schelde kan men ongestoord fietsen richting Oudenaarde en Gent. 

De oplevering is voorzien in het najaar van 2023. Gaverling komt in aanmerking om te genieten van het verlaagd BTW-tarief van 6% voor afbraak/wederopbouw in plaats van 21% voor, op voorwaarde uiteraard dat u als koper eveneens aan de voorwaarden voldoet.

Benieuwd naar dit nieuwbouwproject? Maak dan snel uw afspraak voor een werfbezoek via thibaut@landbergh.be of 09 225 25 24. 

WWW.LANDBERGH.BE

The properties

Ground floor Type Surface Price Bedrooms
Floor 1 Type Surface Price Bedrooms
Floor 2 Type Surface Price Bedrooms
Floor 3 Type Surface Price Bedrooms

Characteristics

Reference:
PR21006
Type:
Project
Year of construction:
2023
Global state:
New Status
Orientation of the garden:
South
Construction permit:
Yes
Parcel permit:
No
Right of first refusal:
No
Valid as-built certificate:
No
Urban offense:
No
Urban destination:
Residential area
Flooding sensitivity:
Non-flood zone
Delimited riparian zone:
Not applicable
Inventoried heritage:
No
Protected heritage:
No
Facilities:
Array
Environment:
Array
E level:
30

Contact

Thibaut Van Landegem
09 225 25 24