tweeslaapkamerappartement op 5de verdiep - 6% btw mogelijk

9800 Deinze
€ 375.000
  • 2
  • 1
  • East
tweeslaapkamerappartement op 5de verdiep - 6% btw mogelijk

Op onze website staat slechts een klein deel van ons aanbod. Bij interesse kan u via een afspraak meer inkijk krijgen in ons volledig aanbod.
Dit tweeslaapkamerappartement van 91 m² op de vijfde verdieping beschikt over een lichtrijke eet- en leefruimte, een open keuken, een praktische bergruimte, twee slaapkamers, een afzonderlijk toilet, een badkamer uitgerust met een dubbele lavabo en een ligbad. Daarnaast heeft het appartement een oostelijk georiënteerd terras van 12 m² uitkijkend op de Leie.

Het appartement is gelegen in Liv de Molens, een stadsinbreidingsproject langs de Leie, in het hart van de stad Deinze. De hoofdarchitect, Reiulf Ramstad, ontwierp met zijn doorwinterde ervaring vanuit zijn Noors architectenbureau een uitzonderlijk project met aandacht op zicht, licht en water een erg divers aanbod aan appartementen.

Liv De Molens is een ‘vijf-minutenstad’, waar alles wat u nodig heeft, op slechts vijf minuten afstand ligt. De site van maar liefst 2,2 hectare is een dynamische mix van retail, horeca, diensten, sport, recreatie en wonen, met een groene corridor als verbindende factor. Omringd door een groot park langs de kabbelende Leie, bevinden zich diverse gebouwen met elk hun eigen, unieke karakter, waarbij ieder een appartement geniet van een bevoorrecht zicht op de natuur, de Leie of de stad.

Dit residentiële woonproject combineert de authenticiteit van de Molens met een Scandinavische levensstijl, draaiend rond het Deense begrip ‘hygge’ waarbij wonen, werken en ontspannen hand in hand gaan. Centraal in Liv de Molens staan de directeurswoning langs de Tolpoortstraat en de originele graanmolens aan de Leie, de meest iconische authentieke gebouwen die in oude glorie worden hersteld.

Voor bijkomende informatie over de verschillende appartementen in dit project, kunt u terecht bij ons op kantoor.

Characteristics

Reference:
AB.5.03
Type:
Apartment
Year of construction:
2022
House size:
91,00 m²
Lot size:
91,00 m²
Global state:
Liveable at once
Orientation of the garden:
East
Furnished:
No
Construction permit:
Yes
Parcel permit:
Yes
Right of first refusal:
No
Valid as-built certificate:
No
Urban destination:
Residential area
Inventoried heritage:
No
Facilities:
Array
Environment:
Array
E level:
35

Layout

Space Amount Floor Surface

Bedroom

1

5

16m²

Bedroom

1

5

10.5m²

Kitchen

1

5

8m²

Bathroom

1

5

6m²

Living room

1

5

12m²

Dining room

1

5

10m²

Terrace

1

5

12m²

Shed

1

5

4m²

Restroom

1

5

1.5m²

Inkomhal

1

5

9m²

Contact

Guillian Fonteyne
09 278 78 79