FOR RENT AT LANDBERGH: penthouse in Aalter

9880 Aalter
€ 1.600
  • 3
  • 2
  • South
FOR RENT AT LANDBERGH:  penthouse in Aalter

Bovenaan het nieuwbouwproject Den Teerling II in Aalter, op de vierde verdieping, spant deze 275 m² grote penthouse de kroon. Omhuld door diverse en bijzonder ruime terrassen van maar liefst 105 m² is het hier heerlijk genieten van zonsop- en ondergangen, stralende middagen en een uniek zicht over het centrum van Aalter.

Het luxueuze dakappartement beschikt over drie slaapkamers en is ingedeeld als volgt: via de inkomhal wordt u omarmd door een zee van licht en ruimte in de erg royale leef- en eetruimte met open keuken. De grote raampartijen met schuifdeuren bieden een rechtstreekse toegang tot het riante zonneterras met ingewerkte bloembakken. Ook de eerste slaapkamer staat in directe verbinding met dit ruime terras.

Aan de achterzijde grenst het tweede terras aan de master bedroom, opgewaardeerd met ingebouwde kasten en een aanpalende badkamer met dubbele wastafel en inloopdouche. Daarnaast voorziet de penthouse een derde volwaardige slaapkamer, een tweede badkamer, een bureauruimte, een gastentoilet en diverse binnen- en buitenbergingen.

Dankzij de drie meter hoge plafonds geniet u van een verheven woonbeleving, alsook een uitzonderlijk gevoel van ruimte. De penthouse werd kwalitatief afgewerkt met parket, vliegenramen en is voorzien van spanplafonds met extra akoestische isolatie en spots in de leefruimte, keuken en gang. Bovendien werd het dakappartement volledig geschilderd en voorzien van gordijnrails.

Het dakappartement beantwoordt aan alle regels voor het BEN-label. Hierdoor bespaart u stevig op uw energiefactuur. Zo is er een individuele, hoogrenderende condensatieketel op aardgas voorzien, alsook een ventilatiesysteem met warmterecuperatie. Daarnaast werden er fotovoltaïsche zonnepanelen geïnstalleerd. Het behaald E-peil is E10. 

Dankzij de uiterst centrale ligging in het hart van Aalter, zijn scholen, winkels, diensten, sportfaciliteiten en het openbaar vervoer slechts een wandel- of fietstocht verwijderd. Ook met de wagen reist u vlot heen en weer dankzij de nabijheid van de E40 en de Knokkebaan. Tot rust komen kan in het naburige Warandepark (180 m), langs de Kraenepoel (3,6 km), in het natuurgebied Ganzeveld (3,7 km), in het Hooggoedbos (4,2  km) en langs het kanaal Gent-Brugge (6,5 km). Of vanuit het comfort van uw eigen, luxueuze penthouse waarvan u de eerste bewoner zou zijn. 

Provisie voor gemene lasten bedraagt: €170/maand.
Mogelijkheid tot het bijhuren van garages en een berging.
Beschikbaar vanaf 1 juni 2021. 

Benieuwd naar deze luxueuze penthouse in het centrum van Aalter?
Maak een afspraak via hanna@landbergh.be of 09 225 25 24.

www.landbergh.be

Characteristics

Reference:
VH19058
Type:
Penthouse
Year of construction:
2021
House size:
275,00 m²
Global state:
New Status
Orientation of the garden:
South
Furnished:
No
Construction permit:
Yes
Parcel permit:
Yes
Right of first refusal:
No
Valid as-built certificate:
No
Urban destination:
Residential area
Flooding sensitivity:
Non-flood zone
Delimited riparian zone:
Not applicable
Inventoried heritage:
No
Protected heritage:
No
Facilities:
Array
Environment:
Array
E level:
10

Layout

Space Amount Floor Surface

Bedroom

3

4

Kitchen

1

4

Bathroom

2

4

Living room

1

4

Bureau

1

4

Terrace

2

4

Shed

3

4

Restroom

1

4

Inkomhal

1

4

Contact

Hanna Delabie
09 225 25 24