FOR SALE AT LANDBERGH: architectural house in Deurle

Klapstraat 28 , 9831 Deurle
  • 3
  • South-west
FOR SALE AT LANDBERGH: architectural house in Deurle

Deze casco architecturale driegevelwoning bevindt zich langs de Klapstraat nabij het pittoreske dorpscentrum van Deurle. De koppelwoning werd opgericht naar een tijdloos, hedendaags ontwerp en bevindt zich op een perceel van ca. 550m². De rustige, residentiële ligging van deze koppelwoning is nagenoeg uitstekend. In de directe omgeving kan men genieten van voldoende recreatiemogelijkheden zoals wandelen en fietsen. Daarnaast is de woning slechts een boogscheut verwijderd van de Kortrijksesteenweg waar een waaier aan supermarkten, winkels en restaurants terug te vinden zijn. 

Bij de bouw van deze driegevelwoning werd huiselijk, kwalitatief  en duurzaam wonen vooropgesteld. De volledige woning staat bovendien in teken van licht en rust. De totale oppervlakte bedraagt maar liefst 467 m² (exclusief terras). Op heden bevindt de villa zich in casco staat (wind- en waterdicht). De casco staat biedt u de mogelijkheid om de woning in te richten conform uw persoonlijke wensen. Indien gewenst kan u tevens een afwerking op maat worden aangeboden. 

De gelijkvloerse verdieping van ca. 161m² biedt ruimte voor een inkomhal met gastentoilet, een lichtrijke living met voorziening voor een open haard centraal in de ruimte, bibliotheek en tv-ruimte, een open keuken met ontbijtruimte en een praktische berging. Zowel de keuken als de leefruimte staan via grote raampartijen in directe verbinding met de zonnige tuin. Op de eerste verdieping (ca. 185m²) is voldoende ruimte voor het inrichten van een nachthal met toilet, een master bedroom met annex badkamer en dressing, 2 ruime slaapkamers met douchekamer en een extra slaapkamer/hobbykamer. De resterende ruimte biedt potentieel voor het inrichten van een praktische berging. Zowel de master slaapkamer als de overloop geven bovendien uit op het zuidwest gericht dakterras van 46m² met een vergezicht op de Leiemeersen. 

Bijkomende troeven van deze woning omvatten haar zuidwest georiënteerde tuin met terras, de ruime praktische kelder (ca. 75 m²), de twee overdekte parkeerplaatsen die voorzien zijn op eigen terrein en de oprit die plaats biedt voor meerdere wagens. 

Verkoop onder het BTW stelsel. 

Benieuwd naar deze architecturale koppelwoning in Deurle? Maak een afspraak via elodie@landbergh.be of 09 225 25 24. 


www.landbergh.be

Characteristics

Reference:
VK21002
Type:
House
Year of construction:
2019
House size:
467,00 m²
Lot size:
550,00 m²
Global state:
New Status
Orientation of the garden:
South-west
Construction permit:
Yes
Parcel permit:
Yes
Right of first refusal:
Yes
Valid as-built certificate:
No
Urban offense:
No
Urban destination:
Residential area
Flooding sensitivity:
Non-flood zone
Delimited riparian zone:
Not applicable
Inventoried heritage:
No
Protected heritage:
No
Facilities:
Array
Environment:
Array

Layout

Space Amount Floor Surface

Cellar

1

-1

Kitchen

1

0

37.5m²

Living room

1

0

49.5m²

Dining room

1

0

49m²

Shed

1

0

9m²

Bedroom

1

1

43m²

Bedroom

1

1

24m²

Bedroom

1

1

24m²

Terrace

1

1

41m²

Shed

1

1

25m²

Contact

Elodie Elet
09 225 25 24