TE KOOP BIJ LANDBERGH: tweeslaapkamerappartement 3de verdiep

9800 Deinze
€ 364.000
  • 2
  • 1
  • South-west
TE KOOP BIJ LANDBERGH: tweeslaapkamerappartement 3de verdiep

Dit tweeslaapkamerappartement van 94,14 m² op de derde verdieping beschikt over een inkomhal met toegang tot de lichtrijke eet- en leefruimte, een open keuken, een praktische bergruimte, twee slaapkamers, een badkamer voorzien van een dubbele lavabo en een inloopdouche en een afzonderlijk toilet. Het appartement heeft daarnaast ook een zuidwestelijk georiënteerd terras van 13,19 m².

Porta Klara is een standingvol, zorgvuldig ontwikkeld nieuwbouwproject op de hoek van de Tolpoortstraat en de Achiel Van Eechautestraat in het centrum van Deinze. Het project bestaat uit 18 units waarvan veertien leefappartementen telkens voorzien van 2 en 3 slaapkamers met ruime zonneterrassen over de eerste 3 bouwlagen en 3 unieke penthouses. De gelijkvloerse appartementen beschikken tevens over een privatieve tuin. 

De ligging heeft als belangrijkste troef haar sterke bereikbaarheid van het centrum van de stad. Met de wagen zijn de opritten van de E17 en E40 dichtbij. Ook het openbaar vervoer is er goed georganiseerd vanuit het station van Deinze, op wandelafstand van Porta Klara. Daarenboven biedt Deinze u een aangename, bruisende leefomgeving met een uitgebreide waaier aan activiteiten zoals shopping, sportfaciliteiten, recreatie, horeca en culturele evenementen.

De appartementen worden uitgerust met individuele, hoogrenderende condensatieketels op aardgas, ventilatiesystemen met warmterecuperatie en fotovoltaïsche panelen voor de appartementen waar noodzakelijk. Hierdoor geniet elk appartement van een E-peil lager of gelijk aan 40 wat u een erg lage energiefactuur zal opleveren.

Voor een optimaal comfort voor alle inwoners zijn er ondergronds 18 staanplaatsen, 2 garages en 18 kelderbergingen voorzien.

Benieuwd naar Porta Klara in het centrum van Deinze? Maak dan snel uw afspraak. 

Characteristics

Reference:
03.02
Type:
Apartment
Year of construction:
2020
House size:
94,14 m²
Lot size:
94,14 m²
Global state:
New Status
Orientation of the garden:
South-west
Furnished:
No
Construction permit:
Yes
Right of first refusal:
No
Valid as-built certificate:
No
Urban destination:
Residential area
Flooding sensitivity:
Non-flood zone
Delimited riparian zone:
Not applicable
Inventoried heritage:
No
Protected heritage:
No
Facilities:
Array
Environment:
Array
E level:
40

Layout

Space Amount Floor Surface

Bedroom

1

3

14m²

Bedroom

1

3

10m²

Kitchen

1

3

14m²

Bathroom

1

3

4m²

Living room

1

3

10m²

Dining room

1

3

11.5m²

Terrace

1

3

13.19m²

Shed

1

3

3.5m²

Restroom

1

3

1.5m²

Inkomhal

1

3

5m²

Contact

Guillian Fonteyne
09 278 78 79