Ground floor apartment in Melle

Oude Brusselse Weg 23 , 9090 Melle
€ 530.000
  • 3
  • 1
  • South-west
Ground floor apartment in Melle

Dit nieuwbouwappartement heeft een bewoonbare oppervlakte van 156 m2 en maakt deel uit van een toonaangevend nieuwbouwproject ‘Zwitsers Hof’ dat binnenkort verrijst in Melle, op de rand van Gent en Heusden. 
  
De indeling van het appartement is als volgt: via de inkomhal met vestiairekast en gastentoilet heeft u toegang tot de open keuken met praktische berging. Aansluitend aan de keuken bevindt zich de lichtrijke eet-/leefruimte die in directe verbinding staat met het zuidwest georiënteerde zonneterras (ca. 28m²). Tevens heeft dit appartement twee slaapkamers en een badkamer met dubbele wastafel en douche. Er zijn zowel boven- als ondergrondse parkeervoorzieningen voor een optimaal comfort.
De kwaliteit en afwerking van het appartement is uitzonderlijk. Zo werd de indeling met heel veel zorg uitgewerkt voor een optimale circulatie en comfort. Voor de technieken werd gekozen voor een future-proof oplossing met vloerverwarming en warmtepompen, individueel per appartement. Daarnaast werden er ruime budgetten voorzien voor de inrichting, met het oog op een comfortabele afwerking op maat.  

De ligging is uitzonderlijk gunstig in een groen woonpark langs een verkeersarme weg. U vindt er in de onmiddellijke omgeving een veelzijdig aanbod aan diensten, winkels en restaurants. Dankzij de nabijheid van het natuur- en recreatiegebied de Gentbrugse Meersen en de fietsroutes langs de prachtige Scheldevallei kunnen liefhebbers van wandelen, fietsen, lopen en vogelspotten er zich maximaal ontspannen. Bovendien liggen ook de centra van Melle, Heusden, Merelbeke, Gentbrugge en Gent op fietsafstand.
Melle is een bijzonder aantrekkelijke gemeente, met sterke troeven op het vlak van mobiliteit. Zo is er een bus- en tramhalte (Melle-Leeuw) nabij uw nieuwe woonst op amper 400 m. Van hieruit is er een rechtstreekse verbinding naar het centrum van Gent. Daarnaast ligt het station van Merelbeke op slechts 1,7 km en het station van Melle op 3,2 km. Verplaatsingen met de wagen zijn van hieruit eveneens een droom met de opritten van de E40, R4 en E17 op een boogscheut.
Op zoek naar een comfortabel leefappartement op een uitzonderlijk rustige, groene ligging vlakbij alle invalswegen en met een directe ontsluiting naar de stad? Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie over Zwitsers Hof.  

WWW.LANDBERGH.BE 09 225 25 24
 

Characteristics

Reference:
B 0.1
Type:
Apartment
Year of construction:
2021
House size:
156,00 m²
Lot size:
182,00 m²
Global state:
New Status
Orientation of the garden:
South-west
Furnished:
No
Construction permit:
Yes
Parcel permit:
No
Right of first refusal:
No
Valid as-built certificate:
Yes
Urban offense:
No
Urban destination:
Residential area
Flooding sensitivity:
Non-flood zone
Inventoried heritage:
No
Protected heritage:
No
Facilities:
Array
Environment:
Array
E level:
30

Layout

Space Amount Floor Surface

Bedroom

1

0

10.83m²

Bedroom

1

0

17.1m²

Bedroom

1

0

18.3m²

Kitchen

1

0

13m²

Bathroom

1

0

8.8m²

Living room

1

0

32.4m²

Terrace

1

0

52m²

Shed

1

0

2.7m²

Restroom

1

0

1.7m²

Inkomhal

1

0

17.88m²

Contact

Jef Van Cauwenberghe
09 225 25 24