FOR SALE AT LANDBERGH: house in Merelbeke

Verlorenbroodstraat 116 , 9820 Merelbeke
  • West
FOR SALE AT LANDBERGH: house in Merelbeke

Landbergh infomoment: op donderdag 22/04 bent u van harte welkom tussen 14u en 21u voor bijkomende inlichtingen in het kantoor in Gentbrugge. Landbergh respecteert de coronamaatregelen en werkt enkel op individuele afspraak. 

Deze 2 gezinswoningen met westelijk georiënteerde tuinen verrijzen binnenkort in de Verlorenbroodstraat in Merelbeke Flora. 

Het nieuwbouwproject bestaat uit 2 afgewerkte woningen bestaande uit 2 bouwlagen en een hellend dak. De linker woning (woning 1) betreft een koppelwoning met 3 slaapkamers en een multifunctionele zolderverdieping op een perceel van ca. 579 m². De rechter woning (woning 2) betreft een gesloten bebouwing met 4 slaapkamers en is gelegen op een perceel van ca. 385m². 

De woningen zijn erg energiezuinig en genieten van een E-peil lager of gelijk aan E30. Zo is elke woning voorzien van een individuele, hoogrenderende condensatieketel op aardgas, zonnepanelen met een vermogen van 1.800Wp en een ventilatietype C+. 

Dankzij hun ligging kunnen de bewoners van deze woningen rekenen op een ruim aanbod aan diensten, winkels en restaurants. Sport-, wandel- en natuurfanaten kunnen genieten van het Liedermeerspark in de directe omgeving. Daarnaast ligt ook centrum Gent op minder dan 5 km. Via de Merelbeekse jachthaven kunt u prachtig fietsen richting deze historische stad of richting Oudenaarde, langs de Scheldevallei. 

Benieuwd naar deze kwalitatief afgewerkte nieuwbouwwoningen in Merelbeke? 
Maak dan een afspraak via thibaut@landbergh.be of 09 225 25 24. 

www.landbergh.be

The properties

Ground floor Type Surface Price Bedrooms

W1

House

160 m²

Sold

3

Characteristics

Reference:
PR20011
Type:
Project
Year of construction:
2020
Global state:
New Status
Orientation of the garden:
West
Construction permit:
Yes
Parcel permit:
Yes
Right of first refusal:
No
Valid as-built certificate:
No
Urban offense:
No
Urban destination:
Residential area
Flooding sensitivity:
Non-flood zone
Delimited riparian zone:
Not applicable
Inventoried heritage:
No
Protected heritage:
No
Facilities:
Array
Environment:
Array
E level:
30

Contact

Thibaut Van Landegem
09 225 25 24