FOR SALE AT LANDBERGH: house in Zwijnaarde

Nederzwijnaarde 6 , 9052 Zwijnaarde
€ 355.000
  • 3
  • 1
FOR SALE AT LANDBERGH: house in Zwijnaarde

Deze duplex situeert zich op de eerste en tweede verdieping. De eerste verdieping is toegankelijk via een buitentrap. Binnenin de duplex is de tweede verdieping bereikbaar via een binnentrap. De woning biedt drie slaapkamers en een bewoonbare oppervlakte van ca. 145,6 m². De indeling is als volgt: via de inkomhal met gastentoilet heeft u toegang tot de lichtrijke eet- en leefruimte. Aansluitend aan de leefruimte bevindt zich de open keuken met annex berging en een ruim terras van ca. 15 m². Op de tweede verdieping bevindt zich het nachtgedeelte. De nachthal met apart toilet biedt toegang tot de drie slaapkamers en de badkamer met ligbad en dubbele wastafel. 
 
Vanop het terras heeft men zicht op de gemeenschappelijke tuin. Achteraan het perceel is voor iedere woning een eigen parkeerplaats en een praktische tuinberging voorzien. 

Het lastenboek voorziet in een basisbudget voor de keuze van de afwerkingsmaterialen, welke in samenspraak met de projectcoördinator kunnen worden afgestemd op maat van uw persoonlijke wensen. De woningen worden standaard voorzien van zonnepanelen, vloerverwarming, een hoge luchtdichtheid en een ventilatiesysteem type D. Het E-peil wordt hierdoor teruggebracht naar E20 wat u naast een erg lage energiefactuur een vrijstelling van de onroerende voorheffing oplevert gedurende de eerste 5 jaar na ingebruikname. 

Hof Marcel is gelegen op 5 minuten wandelen van de Schelde met een prachtig fietspad richting Oudenaarde en het centrum van Gent. Ook het centrum van Zwijnaarde ligt op wandelafstand. Onderwijsfaciliteiten, ontspannings-, sport- en cultuurmogelijkheden liggen slechts op een boogscheut verwijderd. Ook qua mobiliteit scoort de ligging erg sterk. Er is een tramverbinding op wandelafstand naar Gent-centrum en ook de dichte nabijheid van het afrittencomplex van de E40, E17 en R4 maakt Hof Marcel bijzonder vlot bereikbaar. Het bruisende Technologiepark ligt trouwens net om de hoek. 

Benieuwd naar dit nieuwbouwproject in Zwijnaarde? 
Maak dan een afspraak via thibaut@landbergh.be of 09 225 25 24. 

www.landbergh.be

Characteristics

Reference:
W12
Type:
House
Year of construction:
2021
House size:
145,60 m²
Lot size:
160,60 m²
Global state:
New Status
Furnished:
No
Construction permit:
Yes
Parcel permit:
No
Right of first refusal:
No
Valid as-built certificate:
No
Urban offense:
No
Urban destination:
Residential area
Flooding sensitivity:
Non-flood zone
Delimited riparian zone:
Not applicable
Inventoried heritage:
No
Protected heritage:
No
Facilities:
Array
Environment:
Array
E level:
20

Layout

Space Amount Floor Surface

Kitchen

1

1

6m²

Living room

1

1

42.8m²

Terrace

1

1

14.6m²

Shed

1

1

5m²

Restroom

1

1

1.6m²

Bedroom

1

2

13m²

Bedroom

1

2

13m²

Bedroom

1

2

13m²

Bathroom

1

2

5.4m²

Restroom

1

2

1.8m²

Contact

Thibaut Van Landegem
09 225 25 24