TE KOOP BIJ LANDBERGH: Landelijk gelegen bouwgrond in Ursel

9910 Ursel
€ 180.000
TE KOOP BIJ LANDBERGH: Landelijk gelegen bouwgrond in Ursel

Deze landelijk gelegen bouwgrond met een oppervlakte van 942 m² is gesitueerd in de Rozestraat in Ursel. De ligging is hier een grote troef, zowel rustig alsook vlot bereikbaar dankzij de nabijheid van de N44 met een vlotte verbinding tot de E40 en de E34. Bovendien bevinden er zich diverse busverbindingen, supermarkten, buurtwinkels en scholen in de dichte omgeving.

De bouwgrond is geschikt voor het bouwen van één vrijstaande woning in een L-vorm met een maximale breedte van 7 m vooraan en 13,79 m achteraan. De maximale diepte van de woning bedraagt 15 m. De bouwhoogte wordt beperkt en de kroonlijsthoogte zal minimaal 2 m en maximaal 3 m bedragen. Er is een plat dak toegelaten evenals een hellend dak met een maximale nokhoogte van 4,5 m. De bouwmaterialen zijn vrij te kiezen. 

Er kan een garage van 40 m² opgericht worden op 2 m van de perceelgrens of op de perceelgrens mits akkoord van de buur en tuinhuisje en/of hobbyserre met een gezamenlijke oppervlakte van maximaal 30 m² op minimaal 1 m van de perceelgrens.

Dit perceel is dus een uitgelezen kans voor het bouwen van een open gezinswoning in een groene en vlot bereikbare omgeving. Er is tevens geen bouwverplichting wat betekent dat u vrij bent te kiezen wanneer en met wie u uw droomwoning bouwt.

Meer info te verkrijgen op kantoor

www.landbergh.be

Characteristics

Reference:
VK20019
Type:
Building land
Cadastral revenue:
€ 5
Lot size:
942,00 m²
Construction permit:
No
Parcel permit:
Yes
Right of first refusal:
No
Valid as-built certificate:
No
Urban destination:
Residential area with rural character
Flooding sensitivity:
Non-flood zone
Delimited riparian zone:
Not applicable
Inventoried heritage:
No
Protected heritage:
No
Facilities:
Array
Environment:
Array

Contact

Guillian Fonteyne
09 225 25 24