FOR SALE AT LANDBERGH: apartements in Nazareth

Drapstraat 54 , 9810 Nazareth
  • South
FOR SALE AT LANDBERGH: apartements in Nazareth

Landbergh bezoekdag: Deze nieuwbouwappartementen ontdekken tijdens een individuele rondleiding op maandag 21 september tussen 16 uur en 18 uur? Landbergh respecteert de coronamaatregelen en werkt enkel op individuele afspraak. 

Parc Gustav is een kleinschalig nieuwbouwproject gelegen in Nazareth bestaande uit 12 appartementen verspreid over drie verdiepingen. De residentie biedt een interessante mix van appartementen met één, twee en drie slaapkamers, ontworpen met het oog op een comfortabele woonervaring, allen voorzien van een zuidgeoriënteerd terras. 

Dankzij haar ligging vlakbij het centrum van Nazareth kan men genieten van een ruim aanbod van diensten, winkels en restaurants.  Deze landelijke gemeente ligt op een boogscheut van de steden Deinze, Oudenaarde en Gent en is vlot bereikbaar via de E17. Ook op vlak van recreatie heeft deze locatie veel te bieden. Fietsen en wandelen kan in de Hospicebossen, langs de Schelde of op het Spoorwegpad. 

Het lastenboek voorziet in een basisbudget voor de keuze van de afwerkingsmaterialen zoals keukens, badkamers, tegel en parket, welke in samenspraak met de projectcoördinator kunnen worden afgestemd op maat van uw persoonlijke wensen. Ieder appartement is voorzien van een individuele, hoogrenderende condensatieketel op aardgas in combinatie met mechanische ventilatie. Hierdoor geniet elke unit van een E-peil lager of gelijk aan E50. Tevens wordt u de mogelijkheid aangeboden om dit E-peil te verlagen tot E20. 

Via de brede privé-oprit bereikt u als bewoner de autostaanplaatsen achteraan de residentie die worden voorzien van elektrische laadpalen. Een overdekte fietsenstalling bevindt zich eveneens achter de residentie. In de ondergrondse verdieping heeft u verder de optie om een privatieve kelderberging bij aan te kopen. 

Benieuwd naar deze nieuwbouwappartementen in Nazareth? 
Maak dan een afspraak via thibaut@landbergh.be of 09 225 25 24. 

www.landbergh.be

The properties

Ground floor Type Surface Price Bedrooms

A001

Apartment

75.2 m²

Sold

1

Floor 1 Type Surface Price Bedrooms

A102

Apartment

89.6 m²

Sold

2

A103

Apartment

89.6 m²

Sold

2

A104

Apartment

98.4 m²

Sold

2

Floor 2 Type Surface Price Bedrooms

A201

Apartment

69.8 m²

Sold

2

A202

Apartment

84.5 m²

Sold

2

A203

Apartment

82.8 m²

Sold

2

Characteristics

Reference:
PR20009
Type:
Project
Year of construction:
2020
Global state:
New Status
Orientation of the garden:
South
Construction permit:
Yes
Right of first refusal:
No
Urban offense:
No
Urban destination:
Residential area
Flooding sensitivity:
Non-flood zone
Delimited riparian zone:
Not applicable
Inventoried heritage:
No
Protected heritage:
No
Facilities:
Array
Environment:
Array
K-level:
35
E level:
50

Contact

Thibaut Van Landegem
09 225 25 24