FOR SALE AT LANDBEGRH: Building lot in Lochristi

Bastelare 24 , 9080 Lochristi
€ 228.000
  • South
FOR SALE AT LANDBEGRH: Building lot in Lochristi

Deze zuidelijk georiënteerde bouwgronden, met een oppervlakte van ca. 692 m² tot ca. 700 m², zijn gesitueerd te Bastelare in Lochristi. De ligging is hier een grote troef. Zowel groen omgeven, als vlot bereikbaar dankzij de nabijheid van de Antwerpse Steenweg, de E17 en de R4. Bovendien zijn deze bouwgronden gelegen op een boogscheut van diverse scholen, winkels en busverbindingen. 

Elke bouwgrond is geschikt voor het bouwen van een halfopen woning met 2 bouwlagen en een maximale diepte van 15 m op het gelijkvloers en 12 m op de eerste verdieping. De bouwhoogte werd vastgelegd op een maximale kroonlijsthoogte van 6 m bij een hellend dak en 6,20 m bij een plat dak. 

De voorbouwlijn moet minstens 8,50 m achter de rooilijn liggen en de bouwvrije zijdelingse stroken bedragen minstens 3 m. De voortuinstrook mag maximaal 30% verhard worden en dient verder afgewerkt te worden met groene beplanting. 

Er kan een bijgebouw van 40 m² opgericht worden in de tuinzone achter de woning o.a. een garage, bergplaats, houten carport of tuinhuis. Dit bijgebouw moet worden ingeplant op minstens 3 m achter de uiterste achtergevellijn en op minstens 1 m van de perceelsgrenzen. 

Deze percelen bieden dus een mooie kans voor het bouwen van een halfopen gezinswoning in een groene en vlot bereikbare omgeving. Er is tevens geen bouwverplichting wat betekent dat u vrij bent te kiezen wanneer u uw droomwoning bouwt. 

Benieuwd naar deze bouwgronden in Lochristi? 
Maak een afspraak via thomas@landbergh.be of 09 225 25 24. 

www.landbergh.be 

Characteristics

Reference:
VK20022 - 4 bouwgrondenC2
Type:
Building land
Lot size:
700,00 m²
Orientation of the garden:
South
Construction permit:
No
Parcel permit:
Yes
Right of first refusal:
No
Valid as-built certificate:
No
Urban offense:
No
Urban destination:
Residential area with rural character
Flooding sensitivity:
Non-flood zone
Delimited riparian zone:
Not applicable
Inventoried heritage:
No
Protected heritage:
No
Facilities:
Array
Environment:
Array

Contact

Ann-Sophie Marchand
09 225 25 24