For sale at Landbergh: villa in Oostakker

Koutergoedstraat 55 , 9041 Oostakker
€ 595.000
  • South
For sale at Landbergh: villa in Oostakker

Landbergh-bezoekdag: deze recent gebouwde woning in Oostakker bezoeken op zaterdag 06/06 tussen 13u en 16u? Landbergh respecteert de coronamaatregelen en werkt enkel op individuele afspraak om de veiligheid te garanderen.

Deze luxueus afgewerkte villa met bouwjaar 2016 ligt op een perceel van ca. 524 m² in een doodlopende en kindvriendelijke straat in Oostakker. De woning geniet van een sterke bereikbaarheid, dankzij de nabijheid van het openbaar vervoer en de op- en afrit van de R4 en Antwerpsesteenweg. Bovendien liggen ook de buurtwinkels, supermarkten, sportfaciliteiten en zowel het basis- als secundair onderwijs dichtbij.

De woning is op vandaag ingedeeld als kangoeroewoning, maar kan mits eenvoudige ingrepen worden omgevormd tot een ruime gezinswoning met vier slaapkamers. De gelijkvloerse verdieping bestaat momenteel uit een inkomhal die leidt naar de woonkamer met zit- en eethoek. Van hieruit is ook het terras en de tuin te bereiken. Daarnaast is er een open keuken met bergruimte, een slaapkamer met en-suite badkamer, een gastentoilet en een ruime inpandige garage. Op de eerste verdieping vinden we opnieuw een leef- en eetruimte met toegang tot een ruim terras, een volledig geïnstalleerde open keuken met berging, een slaapkamer en een badkamer met toilet, ligbad en wastafel.

De troeven van de woning zijn naast de ligging, de uiterst kwalitatieve en duurzame materialen die gebruikt werden en de ruime terrassen op beide verdiepingen waar het mede dankzij hun zuid gerichte oriëntatie heerlijk vertoeven is.

EPC: 100 kWh/m²

Videopresentatie: https://bit.ly/3euuxSc


Benieuwd naar deze recente instapklare villa in Oostakker?
Maak een afspraak via thomas@landbergh.be of 09 225 25 24.

www.landbergh.be

Characteristics

Reference:
VK20013
Type:
Villa
Year of construction:
2016
Cadastral revenue:
€ 1.406
House size:
204,00 m²
Lot size:
524,00 m²
Global state:
Luxurious finishing touch
Orientation of the garden:
South
Furnished:
No
Construction permit:
Yes
Parcel permit:
Yes
Right of first refusal:
No
Valid as-built certificate:
No
Urban offense:
No
Urban destination:
Residential area
Flooding sensitivity:
Non-flood zone
Delimited riparian zone:
Not applicable
Inventoried heritage:
No
Protected heritage:
No
Facilities:
Array
Environment:
Array
EPC:
100

Contact

Guillian Fonteyne
09 225 25 24