Apartment with two bedrooms, office and unique view

9810 Eke
€ 332.500
  • 3
  • 1
  • South-west
Apartment with two bedrooms, office and unique view

Dit instapklaar appartement op de gelijkvloerse verdieping heeft een bewoonbare oppervlakte van ca. 105,7 m² is voorzien van drie slaapkamers met terras (13,8 m²) , een lichtrijke leefruimte met open keuken en aansluitend een tweede zonneterras (20 m²) met zuid-west oriëntatie en een uitgestrekt zicht over de velden. Verder vindt men een praktische berging, een gastentoilet en een badkamer met dubbele lavabo en inloopdouche. Bovendien kan u er genieten van het comfort van een ondergrondse parking, een privatieve berging en gemeenschappelijke fietsenbergingen wat de garantie biedt om uw appartement veilig en droog te bereiken en uw wagen, fiets en andere zaken op te bergen. 
Deze 4 stijlvolle, kleinschalige parkvila's zijn ontworpen door het ervaren architectenbureau B2Ai uit Gent. De ontwikkeling wordt gekenmerkt door haar centrale, goed bereikbare doch landelijke inplanting met onbelemmerde verzichten over de velden. Elke villa bestaat uit 9 comfortabele appartementen, verdeeld over 3 bouwlagen, met zowel 1, 2 als 3 slaapkamers, lichtrijke leefruimtes en riante zonneterrassen. 
Op gebied van energienormering voldoen alle appartementen aan de huidige, stringente regels. Zo werd ieder appartement uitgerust met een individuele, hoogrenderende condensatieketel op aardgas, evenals een ventilatiesysteem D met warmte recuperatie en 5 fotovoltaïsche panelen. 
Het parkvillacomplex is centraal gesitueerd tussen de steden Gent, Deinze en Oudenaarde en beschikt via de N60 over een vlotte verbinding met directe aansluiting naar de E17. Bovendien biedt het treinstation van Eke een vlotte verbinding zowel richting Oudenaarde als Gent-Sint-Pieters. De site bevindt zicht vlak naast de nieuwe fietssnelweg F45 op een boogscheut van de dorpskern met een bedrijvige middenstand en een levendig centrum. 
Kortom, Eikenpark staat voor een kwalitatieve invulling van een unieke locatie met verre zichten over de velden, doch uitstekend bereikbaar en dit op een boogscheut van de dorpskern van Eke.

Benieuwd naar deze appartementen met landelijk karakter in Eke? 
Maak een afspraak via thibaut@landbergh.be of 09 225 25 24. 

www.landbergh.be

Characteristics

Reference:
320003
Type:
Apartment
Year of construction:
2019
House size:
105,70 m²
Global state:
Liveable at once
Orientation of the garden:
South-west
Construction permit:
Yes
Parcel permit:
Yes
Right of first refusal:
No
Valid as-built certificate:
Yes
Urban destination:
Residential area
Flooding sensitivity:
Non-flood zone
Inventoried heritage:
No
Protected heritage:
No
Facilities:
Array
Environment:
Array
E level:
54

Layout

Space Amount Floor Surface

Bedroom

3

0

Kitchen

1

0

Bathroom

1

0

Living room

1

0

Terrace

1

0

33.9m²

Restroom

1

0

Inkomhal

1

0

Contact

Thibaut Van Landegem
09 225 25 24