Apartment with one bedroom

9800 Deinze
€ 225.000
  • 1
  • 1
  • South-east
Apartment with one bedroom

Dit éénslaapkamerappartement is gelegen op het eerste verdiep van residentie Goudsbloem. Het appartement van 70 m² beschikt over een inkomhal met toegang tot de lichtrijke eet- en leefruimte, een open keuken met praktische bergruimte, één slaapkamer, een badkamer voorzien van een dubbele lavabo en ligbad en een afzonderlijk toilet. Het terras heeft een oppervlakte van 8 m² en is zuidoostelijk georiënteerd. 

Het kleinschalig complex werd ingedeeld in 14 comfortabele leefappartementen met 1 en 2 slaapkamers en zonneterrassen verspreid over de eerste drie bouwlagen en twee penthouses op de dakverdieping. Het gebouw biedt alle hedendaags comfort, zoals een ondergrondse parking die de mogelijkheid biedt om ieder appartement veilig en droog te bereiken. Ook voor zij die een eigen wagen niet langer als noodzakelijk zien, wordt een Cambio deelwagenpunt ingericht vlak aan het gebouw. Bovendien werd de fietsenberging op het gelijkvloers voorzien, vlot toegankelijk via een volautomatisch hekken.

Het hoge comfort vertaalt zich tevens in het gebruik van efficiënte, waarbij ieder appartement werd voorzien van een eigen warmtepomp in combinatie met vloerverwarming voor een extra laag energieverbruik. Deze appartementen onderscheiden zich naast hun ecologisch en duurzaam karakter door hun hedendaagse architectuur en het gebruik van kwalitatieve materialen.

WWW.LANDBERGH.BE 09 225 25 24

Characteristics

Reference:
1.3
Type:
Apartment
Year of construction:
2019
House size:
70,00 m²
Lot size:
70,00 m²
Global state:
Liveable at once
Orientation of the garden:
South-east
Furnished:
No
Construction permit:
Yes
Parcel permit:
No
Right of first refusal:
No
Valid as-built certificate:
No
Urban offense:
No
Urban destination:
Residential area
Flooding sensitivity:
Non-flood zone
Inventoried heritage:
No
Protected heritage:
No
Facilities:
Array
Environment:
Array
E level:
30

Layout

Space Amount Floor Surface

Bedroom

1

1

11m²

Kitchen

1

1

6m²

Bathroom

1

1

5m²

Living room

1

1

28.5m²

Terrace

1

1

8m²

Shed

1

1

3m²

Restroom

1

1

1.5m²

Inkomhal

1

1

6m²

Contact

Guillian Fonteyne
09 278 78 79